16:51
БАТЬКІВСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ В ШКОЛІ

Відповідно до плану роботи школи,  з метою ознайомлення батьківської громадськості з новими нормативними документами у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і булінгу,  результатами освітнього процесу, організацією  роботи факультативів, гуртків, спортивних секцій, організацією та якістю харчування учнів, покращення співпраці з учительським колективом  з 19 до 23 листопада 2018 року був проведений батьківський тиждень в школі.

            Протягом тижня батьки мали змогу відвідати уроки, факультативи, гуртки, секції, години класного керівника, загалом поспостерігати за навчально-виховним процесом.  Голови батьківських колективів 2-х класів спільно з комісією громадського контролю 22 листопада здійснили контроль за  санітарним станом шкільної їдальні, якістю готової продукції, організацією прийому учнями їжі. Завершився тиждень загальношкільними  батьківськими  зборами, на яких до уваги батьків були запропоновані такі питання:
 

1. «Стоп БУЛІНГ!». Зустріч з спеціалістом територіального управління  юстиції в Івано-Франківській області Бойко В.О.

2. «Батькам про насильство та жорстоке поводження з дітьми». Бесіда психолога Івано-Франківського центру психологічної допомоги дітям «Серденько».

3. Презентація роботи Івано-Франківського центру психологічної допомоги дітям «Серденько».

4. Запитання-відповіді, різне.

            Після закінчення загальношкільних зборів батьки мали змогу зустрітися з учителями-предметниками та поспілкуватися з питань навчання і розвитку їхньої дитини.

            Проведений батьківський  тиждень в школі показав, що батьки є важливими особами  шкільного життя і при правильній  взаємодії всіх учасників освітнього процесу можна добитися добрих результатів як в навчанні, так і у вихованні дітей.




 

Переглядів: 785 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: