16:24
Бібліотечні заходи

У березні учні нашої школи разом з бібліотекарем Макар В.І.  мали нагоду взяти участь у літературній  кавярні «Книги з ароматом кави», яка проходила у філіалі міської бібліотеки №3.



 



 


 

Ці книги та безліч цікавих рецептів кави, від яких неможливо відмовитися, можна було знайти на виставці, яку для своїх користувачів підготували бібліотекарі. З книг та журналів читачі довідалися багато пізнавальної інформації про кавові традиції в країнах Європи, Латинської Америки.

          Віра Іванівна провела для учнів групи продовженого дня 1-2 класів бібліотечний урок  «Бібліотека – книжчин дім». Мета заходу - виховувати любов до книги, розширити інтерес до бібліотеки, формувати навички самостійно обирати і читати книги, розвивати фантазію.

Бібліотечний урок «У світі чарівної казки» для учнів групи продовженого дня 3-х класів сприяв розвитку читацьких інтересів, мотивував творити добро, відстоювати справедливість, розвивав ораторські здібності. Бібліотекарю школи вдалося  створити атмосферу радості, насолоди від творчості.

Біблотекарі міської філії №3, шкільний бібліотекар Макар В.І. на запрошення Маскович Н.П., учителя хімії, долучились до проведення уроку хімії в 11 класі на тему «Органічні речовини та здоров’я людини».  Під час заняття розкрито властивості кави, прорекламовано літературу на дану тематику.



 



 

Переглядів: 713 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: