08:40
Декада фізико-математичних дисциплін

З 20 по 30 листопада у школі проходила декада фізико-математичних дисциплін «Компетентісно-орієнтовані завдання на уроках математики і фізики та в позакласній діяльності».

5-і класи взяли участь у математичному батлі. Рухаючись «математичним експресом», учні виборювали перемоги у різних конкурсах, що сприяли розвитку логічного й образного мислення, швидкості та оперативності вирішення математичних задач.

Команди представили компетентному журі створені газети «Світ математичними фігурами».

Інтелектуальна гра «Математика в гостях у казки» вирізнялася емоційністю. Учасниками були учні 5-х класів, які грали казкових персонажів. Артистизм шестикласників, цікаві завдання на кмітливість, спостережливість викликали позитивні емоції у п’ятикласників.

Не менш цікаво пройшов брейн-ринг між семикласниками. Окрім інтелектуальних конкурсів, учитель Тріфонова Т.П. запропонувала дітям поспостерігати за танцем учениці 7-Б класуЖегар Софії, визначити роль геометричних знань та навиків у даному виді мистецтва. Команди за активну участь  отримали винагороди. 

Для учнів 5-6 класів восьмикласники провели математичну вікторину «У світі цікавої математики» під керівництвом Тирлич Ю.Ю. Учні 6-А класу вправно справилися майже з усіма завданнями, кращі знавці математики отримали солодкі призи.

Тріфонова Т.П. провела гру «Подорож країною звичайних дробів» для 6-7 класів. Глядачі почули цікаву інформацію про використання дробів у сучасному житті, прослухали вірші, у яких згадуються дробові числа, усмішки на дану тематику.

Урок-захист проектів на тему «Механічний рух» у 7-А класів передбачав клопітку випереджувальну роботу в групах. «Теоретики», «практики», «експериментатори» опрацювали чимало літератури, провели різні обчислювальні дії, продемонстрували свої роботи у вигляді плакатів, мультимедійної презентації.

Переглядів: 625 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: