13:11
Декада фізико-математичних дисциплін




 

                                            З 5 по 13 листопада в школі проходила  декада фізико математичних дисциплін  «Підвищення ефективності уроку засобами сучасних освітніх інструментів».

      Традиційно вчителі з учнями підготували презентаційні плакати з висловами про математику, оригінальні стінгазети з фізики.




 

Педагоги протягом тижня для всіх охочих на перервах проводили цікаві математичні забави, які вимагали зосередженості, кмітливості та швидкості виконання.




 

Учитель фізики Негрич М.П. продемонстрував учням пізнавальні експерименти, наголосив на особливостях певних фізичних явищ, доступно, враховуючи вікові особливості, трактував фізичні процеси. 




 

Тріфонова Т.П. та Режицька Т.І. підготували для старшокласників інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». Учасниками були команди  9-А, 9-Б, 10 класів.  Конкурсні випробування були різного характеру: задачі на логіку, складання рівнянь, на співвідношення між числовими величинами.




 

Для п’ятикласників учитель Сиротин Н.П. провела математичну вікторину «Веселі математики». Завдання сприяли розвитку логічного мислення, просторової уяви. 

Майстер-клас «Дроби в побуті» проведено в 6-В класі Нестерук М.М. Захід був спрямований на удосконалення математичних навиків і знань,  розвиток життєвих компетенцій. Адже, готуючи десерти за рецептами, де кількість продуктів зазначена у дробах, учні вдосконалювали знання з предмета й здобували практичний досвід з кулінарії.





 





 





 

Переглядів: 630 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: