11:28
Декада фізико-математичних дисциплін та інформатики.

     У школі з 14.11 до 26.11.2016 р. проведено декаду фізико-математичних дисциплін та інформатики «Формування основних груп компетентностей учнів через впровадження активних та інтерактивних методів навчання».

     Щоденно для учнів 5-11 класів на сторінках «журналу» висвітлювалася цікава інформація про вчених-науковців у галузі математики та фізики, неймовірні факти та досліди, пропонувалися  різноманітні завдання. Розв'язування ребусів, кросвордів, головоломок, цікавих математичних задач, демонстрація математичних фокусів сприяли розвитку пам'яті, уваги, уяви мислення і кмітливості в учнів.

    Для учнів 6 класів учитель математики Нестерук М.М. провела інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?», учитель Тріфонова Т.П. підготувала турнір юних математиків для семикласників.

   Восьмикласники проявили себе у грі «Найрозумніший», яку організувала вчитель фізики Романюк Т.Б. Між етапами гри для учасників та глядачів проводилися фізичні досліди.

    Інтелектуальна гра «Я люблю математику» для учнів 5-их класів, яку підготувала вчитель Тирлич Ю.Ю., сприяла розвитку логічного, продуктивного мислення.

    Цікавим був конкурс серед восьмикласників «Найкращий знавець інформатики» під керівництвом  Берліна О.С., учителя інформатики, який вручив переможцю два квитки на прем’єру мультфільму у кінотеатрі «Люм’єр»

     Кожен захід закінчувався нагородженням переможців. Грамоти, невеличкі призи та солодощі були приємними сюрпризами для дітей.

 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 677 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: