13:39
Екскурсії

Сьогодні учні 7-А класу (класний керівник Тетяна ЙОСИПЧУК) мали можливість ознайомитися зі специфікою роботи енергетика, особливістю й небезпекою енергообладнання, пригадали основні правила електробезпеки, адже завітали до корпоративного Музею електрифікації АТ "Прикарпаттяобленерго".
Діти побачили чимало цікавих документів, фотографій, нагород та інших відзнак різних років, експонати раритетного та сучасного обладнання, які демонструють розвиток електроенергетики нашого краю. Особливу увагу привернув великий макет залізничного вокзалу Івано-Франківська, де вперше у 1897 році було ввімкнено електроосвітлення. Найбільше учні зацікавилися 
зменшеною копією найдавнішого електричного підйомника Станіславова, яка відтворена до найменших дрібниць. Кожен зміг на хвилинку перевтілитися у ліфтера. Також юні відвідувачі побачили зразки побутових електричних приладів різних років минулого століття.
Пізнавальним був огляд території енергокомпанії, з метою ознайомлення з трансформаторною підстанцією, з акцентом на безпеку дітей, правила їх поведінки поблизу енергетичного обладнання.
А на завершення екскурсії дітки отримали приємні сюрпризи! Класний керівник разом з учнями вдячні п. Наталії, п. Анастасії та п. Любомиру за надзвичайно корисну науку, цікаву бесіду й, звичайно,  нелегку їхню працю!

Переглядів: 64 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: