10:40
Місячник бібліотеки

У закладі проведено з 01 по 31 жовтня 2018 р. місячник шкільної бібліотеки  «Шкільна бібліотека – цент творчого розвитку дитини», присвячений великому педагогу В.Сухомлинському.

Відкриття всеукраїнського місячника шкільних бібліотек розпочалося з виставки «Сухомлинський у діалозі із сучасністю».
 

Поетична ікебана «Учителю, вклоняюся тобі…» та захід «Учитель – садівник, що ніжно пестить квіти» були присвячені Дню працівників освіти. Захарчук О.М., завідувач бібліотекою, з учнями середніх класів підготувала привітання для педагогів школи.


 

Для другокласників Макар В.І. провела пізнавальне «Свято книги» з елементами інсценізації. До дітей завітала Королева книг, казкові герої. Цікавим виявилося завдання на відгадування автора «казкової телеграми». Активно та емоційно працювали діти під час вікторини «Вгадай казку».

Захарчук О.М. провела для учнів 3- 4-х класів бібліотечні уроки «У світі казки», «Казковий світ В.Сухомлинського».


 

Про великого педагога В.Сухомлинського, його творчість, діти дізналися під час заходу «Книги, що дарують радість», який провела Макар В.І.

 


 

Місячник завершила виставка-календар «День державності», присвячена річниці від дня проголошення ЗУНР.

       Загалом усі заходи протягом місячника були спрямовані на вирішення найголовніших завдань бібліотеки: розвиток сталого читацького і культурного світогляду, всебічне підтримання престижу читання як надважливого елементу культури.



 

Переглядів: 572 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: