11:09
Місячник правовиховної роботи

Цікаві заходи проходили в школі протягом місячника правовиховної роботи.

Класним керівником 6-В класу Цибик А. М.проведено виховну годину

« Наші права – щасливе дитинство».

 

 

 

Розкриваючи базові статті Конвенції ООН про права дітей, учні зуміли поєднати теоретичний матеріал з літературою, музичним мистецтвом.

З учнями 5-х класів соціальний педагог школи Осудар Н.І. провела інтерактивне заняття «Крокує право планетою Дитинство»

Учні старших класів мали нагоду зустрітися з лікарем-наркологом Вінтоняк О.О., яка розповіла про шкідливість вживання наркотичних речовин.Школярі були активними учасниками діалогу.

Просвітницько-профілактичну роботу з дітьми проводили курсанти юридичної Академії Внутрішніх Справ. Розказуючи про реальні приклади з життя, курсанти доводили, що за кожний неправомірний вчинок настає особиста чи кримінальна відповідальність.

Спеціалістом міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді КухарЛілією було проведено для учнів 7-х класів практичне заняття з профілактики явища насильства середшколярів. Діти розвивали навички толерантного спілкування, шукали спільні рішення поданих проблем та виробляли рекомендації для своїх однолітків щодо уникнення ситуацій агресії та насильства.

Питання агресії та насильства серед підлітків є дуже актуальним. Тому психологічною службою школи було проведено заняття для педагогів та батьків на тему «Булінг у школі: причини, наслідки і допомога»

Основною метою даного заняття було розширити уявлення про дитячу агресію та булінг, сформувати систему психолого-педагогічних дій з протидії шкільного насильства та вдосконалити навички ефективного спілкування як педагогів, так і батьків у конфліктах з дітьми.

У рамках місячника проходив Всеукраїнський тиждень права. Пізнавальні заходи провів учитель правознавства Сініцин С.Г., серед яких перегляд науково-популярного фільму «Конвенція про права дитини», круглий стіл «Булінг у школі», урок-діалог «Небезпека соцмереж».

Переглядів: 703 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: