08:52
Олімпійський тиждень

З 3 по 11 вересня 2019 року в Івано-Франківській ЗШ №19 проходив Олімпійський тиждень. На уроках фізичної культури педагоги розповідали учням про Олімпійські ігри, їхню історію, символіку, значення. Для учнів 2-6 класів учителі проводили рухливі ігри та естафети, для  7-8 класів -  змагання з міні-футболу, а  старшокласники грали у волейбол і гандбол.

       Надзвичайно цікаво пройшов відкритий Олімпійський урок на тему «О, спорт! Ти-прогрес! Ти сприяєш вдосконаленню людини!» за участю випускника нашої школи, заслуженого тренера України з баскетболу Процюка Юрія Михайловича. Він прийшов зі своїми вихованками, баскетболістками команди «Франківськ» Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, які у серпні цього року зайняли 1 місце в Чемпіонаті Європи 2019 з баскетболу 3х3 серед студентських команд в. м.Порто (Португалія). Дівчата розповіли про напружений графік тренувань та змагань, особливості майстерної гри. Адже своєю наполегливою працею вибороли право брати  участь у фіналі світових студентських змагань з баскетболу 3х3 у м. Сямень, Китай 30.10-04.11.2019р.

      Загалом проведені заходи були спрямовані на навчання та виховання учнів під знаком ідей і принципів олімпізму, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізкультурою і спортом.


 

Переглядів: 679 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: