09:09
Останній дзвінок

Останній дзвінок – свято довгоочікуване, радісне, зворушливе та емоційно насичене, а для випускників з нотками смутку і прощання, бо збиратиме їх в останній раз на останній шкільний урок, на якому пригадають чимало щасливих моментів, незабутніх вражень.

Розпочалося свято з вітального слова директора, який побажав успіхів одинадцятикласникам, доброго відпочинку всім дітям та батькам, а найголовніше вручив чимало нагород школярам за їхні високі досягнення на предметних олімпіадах, конкурсах та змаганнях різних рівнів. За плідну працю педагоги теж отримали грамоти та подяки Департаменту освіти та науки.

Згідно з українськими традиціями всі отримали благословення отця Климентія, були окроплені свяченою водою на міцне здоров’я та успіхи у навчанні.

Гості свята депутат Івано-Франківсьгої міської ради п.В.Скиданчук та помічник народного депутата України О.Шевченка п.О.Федорак вручили подарунки школі та учням.

Вітання випускникам висловили першокласники, класний керівник дав останні настанови і поради таким рідним для неї дітям, батьки благословили на щасливу долю та вдалий вибір майбутньої професії. А самі випускники щиро подякували вчителям, адміністрації, класному керівнику, батькам за турботу, терпіння та добру науку. Урочистості закінчилися прощальним вальсом випускників.

Тож від душі бажаємо усім педагогам, учням та батькам за літній період набратися сил та енергії, зміцнити здоров’я, почерпнути натхнення для нових звершень у наступному начальному році.

 

 

Переглядів: 705 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: