10:51
Останній дзвоник

 

Свято  останнього дзвоника завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче для всіх: учнів, батьків та педагогів. Особливе воно для випускників, для яких  передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку життя. Адже їм, юним і здібним, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, будувати своє щасливе майбутнє.  А доросле життя таке привабливе своєю незнаною далечиною. То ж побажаємо їм успіхів і натхнення, сили і терпіння, віри в людей і сонячної надії на краще. І найголовніше - палкої любові до життя, обраного шляху і нашої рідної Батьківщини.

Для інших учнів сьогоднішній дзвінок – це такий бажаний старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання. Батькам вдячні за підтримку і розуміння, за співпрацю та взаємоповагу, за найголовніше – талановитих і щирих дітей!

Шановні педагоги, дякуємо вам за вашу самовідда­ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви радо віддавали своїм вихованцям. Ба­жаємо й надалі  нових звершень, віри і натхнення на кожен день!

Сердечно вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який подарував нові знання, враження, думки і почуття!


 

 

 


 

Переглядів: 1022 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: