14:54
Педагогічна майстерня вчителів математики

30 жовтня в школі проходила педагогічна майстерня вчителів математики  «Прикладна спрямованість викладання  математики як засіб формування стійкої мотивації до навчання».

      Захід розпочав директор школи Білоокий М.М.,  який ознайомив присутніх з історією та життям школи, коротко про методичну роботу колективу  розповіла  заступник директора з навчальної роботи Йосипчук Т.М.

Методист ІМЦ Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Присяжнюк М. В. наголосила на меті  даного  заходу, актуальності теми.

     Зі вступним словом до колег звернулася вчитель  Тріфонова Тетяна Петрівна, яка розповіла про прикладну спрямованість викладання математики, підготувала добірку задач, які реалізовують наскрізну лінію «Здоров’я і безпека». Сиротин Наталія Павлівна продемонструвала педагогам цікаві задачі, що висвітлюють наскрізну лінію «Громадянська відповідальність». Режицька Тетяна Іванівна підібрала задачі, які спрямовані на втілення наскрізної лінії «Підприємливість та фінансова грамотність», звернула увагу на доцільність розв’язування таких задач з використанням інтерактивних технологій, ІКТ, зокрема смартфонів. Нестерук Марія Мирославівна наголосила на реалізації на уроках математики змістової лінії «Екологічна безпека та сталий розвиток», провела практичний модуль, під час якого педагоги складали мозаїку, використовували знання з геометрії. Загалом педагогічна майстерня була пізнавальною та інформаційно-насиченою.

 

 



 



 

Переглядів: 774 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: