08:12
Перший урок у 8-А класі.

Розпочати новий навчальний рік із зустрічі з людиною, яка робить неоціненний вклад у нашу культуру, історію, літературу, - це почесно й відповідально! 
Сьогодні учні 8-А класу з класним керівником Йосипчук Тетяною мали нагоду висловити слова подяки пані Анні Данилюк за її колосальну роботу. Саме завдяки таким людям ми та наші нащадки можемо дізнаватися імена тих, хто виборював і виборює нашу незалежність! 
Адже пані Анна збирає, упорядковує, видає книги про справжніх героїв нашого минулого й сьогодення, а саме: «Герої стрілецького чину», «Українська дивізія «Галичина», двотомне видання «Жертви сталінського терору на Прикарпатті» (1939 – 1941 рр.), «Голод на Прикарпатті» (1946 – 1947 рр.), «Ятрить серця Чорнобиля полин», «Герої Революції Гідності», три доповнені видання про загиблих у російсько-українській війні «Горять свічки на серці України», три книги з п’ятитомного видання «Герої ОУН – УПА». 
Усім присутнім було надзвичайно приємно почути поезії нашої гості, до трепету душі відгукнулося авторське прочитання творів, які сповнені глибокої любові до України.  Спогади п.Анни про дідуся, січового стрільця, яскравіше висвітлили цей історичний період. А перевтілення учнів у справжніх козаків, січовиків, військовослужбовців, які зачитують присяги на вірність своїй Батьківщині, торкнулися струн юних сердець! Такі зустрічі надихають, вселяють віру, додають сил, окрилюють.

Переглядів: 9 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: