12:16
Робота педагогів у канікулярний період

Великий педагог В.О. Сухомлинський зазначав: «Якою талановитою не була б людина, але якщо вона не вчиться на досвіді інших, то ніколи не буде хорошим педагогом».
Суспільство завжди висувало і буде висувати до вчителя найвищі вимоги. Адже для того, щоб вчити інших, потрібно знати більше, ніж всі інші. І ці знання не повинні обмежуватися предметом і методикою його викладання. Педагог повинен бути в курсі передових технологій, мати знання в різних сферах суспільного життя, орієнтуватися в сучасній політиці, економіці тощо; повинен вчитися всьому постійно, тому що сама його робота пов'язана з постійним оновленням.

Саме тому під час зимових канікул для вчителів школи проводилися різноманітні заходи, в процесі яких педагоги набували нових знань, навичок, умінь.

Соціальним педагогом школи Мандибур М. Р. проведено тренінгове заняття на тему «Згуртований, доброзичливий колектив як запорука успішного навчання учнів», яке було спрямоване на зближення педагогічного колективу, розвиток комунікативних навичок, впевненості в собі, доброзичливого ставлення один до одного.


 

Психолог школи Семків Х.П. організувала інтерактивне заняття «Особистість педагога в умовах інноваційних змін», з метою сприяти формуванню внутрішньої позиції педагога в умовах інноваційних змін, удосконалити навички співпраці, підвищити психолого-педагогічну компетентність педагогів шляхом ефективної групової взаємодії та знизити бар’єр тривожності у ставленні до інноваційного процесу.


 

На засіданні педагогічної ради слухали питання про стан викладання та рівень навчальних досягнень з української мови та літератури. Окрім аналізу роботи вчителів-філологів, проведено педагогічний тренінг, в процесі якого вчителі обговорювали особливості  розвитку комунікативних умінь та культури педагогічного спілкування, працювали в групах, виконували різного характеру практичні завдання.


 


 

Переглядів: 836 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: