12:01
СТАРШОКЛАСНИКАМ ДО УВАГИ!!!

Міжнародний літній табір для старшокласників «Практикуй сталий розвиток».

 

            В рамках всеукраїнського освітнього проекту «Збудуй своє майбутнє» громадська організація «Вчителі за демократію та партнерство» спільно з німецьким фондом ChildFund Deutschland запрошують старшокласників 13-17 років до участі в міжнародному літньому таборі «Практикуй сталий розвиток», що відбудеться в українських Карпатах 11-16 серпня 2019 року.

Участь у таборі – на конкурсній основі, подати заявку можна до 25.06.2019року.

Упродовж п’яти днів табору 50 старшокласників, які пройдуть конкурсний відбір, з України, Польщі та Молдови разом з тренерами практикуватимуть ідеї сталого розвитку: візьмуть участь у дводенній  «Open Space конференції», дводенній «Майстерні майбутнього», а також в зеленій екскурсії. На дітей чекають командні проекти, обмін міжнародним досвідом та практика англійської мови.

Табір відбуватиметься на території готелю-курорту «Коруна» с.Татарів Івано-Франківської області. Участь у таборі  безкоштовна: організатори покривають учасникам витрати на квитки, трансфер, проживання в готельних номерах, харчування та навчання.

Для участі в конкурсі щодо літнього табору учням потрібно до 25.06.2019р. заповнити он-лайн анкету (bit.ly2IvBcfs), а також на сайті tdp.org.ua (в новині про табір). Основні критерії відбору: знання англійської мови, мотивація, досвід участі у проектах, заходах, пов’язаних зі сталим розвитком: екологічні ініціативи, кліматичні зміни, енергоефективність, ресурсозбереження тощо.

Оголошення результатів конкурсного відбору відбудеться 01.07.2019 року.

Контактні телефони координаторів проекту: 0635230748 Микита Андрєєв,

                                                                                   0955340981 Олена Харченко,

 teachersdp@gmail.com


 

Переглядів: 590 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: