21:11
Суспільно - природнича декада

          З 6 до 17 лютого у школі проведено декаду суспільно-природничих дисциплін.

Відбувся конкурс газет, творчих робіт. Більшість з них були присвячені питанням охорони природи і навколишнього середовища. Також діти мали нагоду взяти участь у виставці-екскурсі «Морські чудеса». Цікавими і пізнавальними були міні-проекти учнів 5-х класів  на природоохоронну тематику, де вони проявили свою креативність, творчість, обізнаність.

Одинадцятикласники працювали над оформленням стінгазет «Хімічна промисловість Прикарпаття». Вікторину «Рослини в усній народній творчості» підготували учні 7-х класів під керівництвом Пасічняк В.В. Окрім змістовних виступів дітей, учитель демонструвала присутнім гербарії різних лікарських рослин. Для шестикласників Віра Василівна підготувала разом з групою учнів-дослідників усний журнал «Рослини у творчості Шевченка», який збагатив знаннями не тільки з біології, але й безпосередньо з творчості і життя поета, сприяв національному вихованню школярів, формував бажання читати твори Кобзаря. Не менш цікаво проведено усний журнал «Біблійні рослини».

Москалець Н.С., учитель географії, разом з учнями 5-их класів показала, як треба працювати над міні-проектами. Учениця 5 класу Анастасія Турило-Барабаш розповіла про роботу над проектом «Збережімо ялинку – окрасу України», який посів І місце на міському конкурсі міні-проектів.

        Конференція «Екологічно безпечна домашня хімчистка» для учнів 9-х класів поєднувала в собі теоретичну частину з дослідницькими експериментами. Учитель Маскович Н.П. наголосила, що на уроках хімії формуються життєві компетенції школярів. Учні 9-Б класу, які проводили досліди в домашніх умовах, ознайомили всіх із результатами, повідомили, як можна вивести різні плями з одягу за допомогою екологічно чистих продуктів.

         Історичний екскурс «Стежками рідного краю» разом із практичним заняттям в музеї Визвольних змагань був організований  Майданською Л.І. для восьмикласників.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 640 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: