11:23
Свято обдарованості "У кожній дитині сонце"

16 травня у школі відбулося свято обдарованості «У кожній дитині сонце», на якому було вшановано переможців олімпіад та конкурсів, відзначено кращих педагогів, вручено подяки батькам за  добре виховання дітей, проявлену цікавість не тільки до їх навчання, а й до життя школи.   У 2018-2019 н.р.  учні  взяли участь у 17 олімпіадах, здобули 30 призових місць. Найбільша кількість перемог – 12 -  у Козубаш Софії, учениці 9-А класу, яка у цьому навчальному році виборола абсолютну першість на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. Загалом діти достойно представили заклад як в предметних олімпіадах, так і в різноманітних конкурсах та змаганнях. 

       Свято науки, таланту і розуму відкрив танцювальний колектив сучасного бального танцю «Максимал» композицією «Ох, ці діти!». Свою майстерність продемонстрували й наймолодші учасники-танцюристи, учні 1-х класів, у танці «Веселий потяг». А сольні номери Круцик Ірини (7-А) «Між двох вогнів», Жегар Софії (8-Б) «Еволюція почуттів» вразили всіх глядачів своєю граційністю і пластичністю. Колектив «Максимал» (керівник Чепіжко О.О.) отримав велику кількість нагород, грамот, відзнак у різних конкурсах на різних рівнях.

      Музичний настрій створювали усім вокальний ансамбль «Барвограй» із піснею «Ти ж, моя ластівко», дует «Черемшина» із композицією «Мій оберіг» (керівник Кузів І.В.), які теж отримали грамоту за призове місце у конкурсі.

     Після урочистостей шкільний театр «Дебют» (керівник Стекляннікова Т.С.) представив нову постановку «Ой, під вишнею, під черешнею…»  за твором І.Котляревського «Наталка Полтавка», яка посіла ІІ місце на загальноміському конкурсі «Відкривається схвильовано душа». Необхідно зазначити, що юні театрали з 2004 року завжди посідають призові місця на міських конкурсах.

      Приємно, що всі покидали зал із усмішками на обличчях. Адже на цьому святі, окрім нагород, кожен отримав на додачу гарний настрій і відчув себе потрібним і неповторним.

 





 

Переглядів: 801 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: