00:40
Тиждень англійської мови

        З 11 по 15 грудня 2017 року в школі проходив тиждень англійської мови, який розпочався з виставки-презентації міні-проектів учнів 4-8 класів на тему «Ми любимо вивчати англійську мову»

     У 5-Б класі вчитель Вдовіченко Л.Р. провела конкурс презентацій «Визначні місця англомовних країн».

Цікавою формою проведення вирізнявся урок-телепрограма «Англійський клуб»  у 4-А класі на тему «Що ви любите робити після школи». Діти спробували себе в ролі телеведучих, захищали міні-проекти, співали англомовні пісні, переглянули короткі відеоролики про захоплення дітей з інших країн.

      Хвилююче пройшла  інсценізація казки «Білосніжка і сім гномів» у 4-В класі, яку підготувала вчитель Сернецька О.М. Мультимедійна презентація, музичний супровід, сценічні костюми - все це сприяло піднесеному емоційному настрою глядачів.

  Чижик Я.Я. провела у 9-А класі усний журнал «Популярність. Відомі люди». Діти підготували цікаві мультимедійні презентації про відомих людей, коментували свій вибір, визначали позитивні і негативні  наслідки популярності.

        На уроці «Україна:остання декада» учні 10 класу підготували презентації про визначні історичні події в Україні. Учитель Боровська І.С. запропонувала школярам цікаву рольову гру «президент на кілька хвилин», де кожен охочий мав можливість висловити свої міркування щодо розвитку держави.

      Загалом усі заходи мали інноваційний характер, сприяли розвитку життєвих компетентностей, мотивували до пізнання нового.

 

 

Переглядів: 978 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: