16:00
Тиждень англійської мови

З метою удосконалення знань, умінь та навичок, отриманих на уроках іноземної мови, розширення світогляду та ерудиції учнів, розвитку їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків, формування вміння логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою, виховувати інтерес до вивчення англійської мови у закладі з 11 по 14 травня 2021 року проведено тиждень англійської мови.

        Розпочато тиждень з конкурсу плакатів «Ми любимо англійську мову» серед учнів 5-9 класів. Традиційно учні початкових класів переглядали англомовні мультфільми, коментували їх, обговорювали.

        Квіз «Збалансоване харчування та здоровий спосіб життя» провели Вдовіченко Л.Р., Равська Т.С. Даний захід сприяв не тільки поглибленню та вдосконаленню знань з іноземної мови, а й був джерелом позитивних емоцій, мобілізації творчих зусиль і мотивації до вивчення культури іншої країни. Усі учасники за правильні відповіді отримували призи.

Учні 7-В класу разом з Кушнір Д.Я. переглядали пізнавальний документальний фільм «Віртуальна екскурсія Лондоном». Діана Ярославівна разом з Ватраль Л.Б. організували брейн-ринг «Шкільне життя» для п’ятикласників. Діти розгадували ребуси, складали та перекладали слова, виконували вправи, спрямовані на формування граматичних навичок, удосконалювали усне та писемне мовлення. Лілія Богданівна провела у 7-А класі вікторину-квест «Віртуальна подорож країнами Європи», де вдало реалізувала міжпредметні зв’язки з географією, іноземними мовами, мистецтвом.

        Інтелектуальний конкурс «Юні генії» у 5-В класі організувала Боровська І.С. Учитель часто змінювала форми роботи, проводила захоплюючі та нетрадиційні завдання з лексики, граматики, читання. Усі завдання були спрямовані на розвиток зацікавленості до предмета в цілому, формування активної навчальної діяльності, розвитку творчих задатків.

         У 2-А класі вчителі Сернецька О.М., Костишин Г.В. презентували інсценізації казок «Ріпка» і  «Теремок». Діти вправлялися в артистизмі, удосконалювали мовленнєві навички, збагачували лексичний запас. Даний вид роботи сприяв розвитку інтересу до творчості, логічного та образного мислення, уваги та пам'яті.

 

Переглядів: 420 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: