17:00
Тиждень біології

З 23 по 27 жовтня у школі з метою розвитку творчості учнів, підвищення інтересу до біології та екології, формування в школярів ключових компетенцій, цілісного уявлення про сучасну природничо-наукову картину світу, роль і місце людини в природі проведено тиждень біології та екології «Формування ключових компетенцій на уроках біології та екології».

Учні брали участь у конкурсі біологічних газет, які майстерно були виконані у різних формах: схеми, ілюстрації, 3D малюнки. Для учнів 6,7-х класів учитель біології Пасічняк В.В. провела цікавий усний журнал «Біблійні рослини». Діти почули багато нової інформацї, переглянули уривки наукових фільмів про різноманітні дерева і їх властивості.        Активно, енергійно і вдало попрацювали шестикласники  під час вікторини «Загубилась органела». Кожна команда оригінально представила себе, свою емблему. Школярі показували  вміння імпровізувати, творити, логічно мислити. Оригінально наспівували завдання дівчата з 10 класу для учасників вікторини, таким чином посилюючи позитивну атмосферу заходу.

Учні 6,7-х класів в рамках тижня біології ознайомилися з наукою біонікою, переглянули мультимедійну презентацію про роль біоніки в дизайні просторово-предметного середовища. Старшокласники мали нагоду взяти участь у дидактичній грі «Екологічний бумеранг».

       Загалом всі проведені заходи в рамках тижня залишили позитивні враження у дітей та педагогів школи. Активні учасники отримали призи.

Переглядів: 856 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: