08:29
Тиждень біології та екології

У закладі з 15 по 19 березня 2021 року проходив тиждень біології та екології, у рамках якого Пасічняк В.В. у 6-А класі провела усний журнал "Рослини у творчості Шевченка". Захід був інформаційно-пізнавального  характеру. Учні дізналися чимало нових фактів з творчості поета, зокрема про описані ним рослини: кукіль, плоскінь,  цикуту та інші. Діти майстерно декламували вірші. Необхідно зазначити, що шестикласникам цікаво було довідатись про біологічне походження сепії - фарби, якою Т. Г. Шевченко малював деякі картини.

У конкурсі "Я - журналіст" найактивнішими були учні 6-7-х класів. Вони самостійно створювали, шукали в Інтернеті цікаві та кумедні "історії з життя" тварин та рослин.

Диспут «Екологічні проблеми сучасності» Віра Василівна провела в 11-х класах. Під час  учнівських виступів, презентацій, суджень учасники обмінювалися корисною інформацією, удосконалювали вміння спілкуватися, переконувати співбесідника. Екологічну обізнаність та вміння з предмета яскраво продемонстрували Козубаш Софія, Трощук Марія, Запухляк Віталія, Любевич Віктор.

У 6-В класі вчитель провела пізнавальний екскурс: ознайомила дітей з рослинами, що зустрічаються в Біблії, їхніми властивостями, значеннями, особливостями.

Савчин М.Д. провела оригінальну онлайн-екскурсію «Топ 20 дивовижних тварин нашої планети».  Восьмикласники почули цікаві факти, побачили зникаючих та незвичних тварин нашої планети, усвідомили, що чудес у світі вистачає,  Земля прекрасна і неосяжна. З учнями 8-Г класу вчитель організувала змагання «Найрозумніший біолог». Учасники розгадували загадки з різних галузей біології, впізнавали тварин та птахів, розшифровували ребуси і кросворди з анатомії людини. У результаті інтенсивного змагання перемогла Попадинець Ангеліна.

Переглядів: 569 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: