08:15
Тиждень дитячої та юнацької книги


Тиждень дитячої та юнацької книги у школі проходив з 27.03 до 31.03. 2017 р. Бібліотекар Макар В.І. підготувала тематичні виставки «Де розумом не дійду – то в книзі знайду», «Сучасні українські письменники дітям»

       Для учнів 5-х класів проведено презентацію сучасної української літератури.

       Літературно-музичну композицію «Квіти для Лесі», яка була присвячена 146-ій річниці від дня народження письменниці, підготували учні 7-А та 8-Б класів. Глядачі ознайомилися з цікавими біографічними даними поетеси, послухали декламаторів, переглянули світлини письменниці. Учні створили проекти пошукового характеру.

Цікаво пройшла зустріч з актуальною книгою «Чат для дівчат», на якій обговорено 12 оповідань сучасних авторів. Актуальні проблеми підліткового віку, порушені в творах, настільки торкнулися юних читачів, що вони виявили бажання створити  буктрейлери до книг. На зустріч були запрошені завідувач Івано-Франківської МЦБС бібліотеки-філії № 3 С.Гуменяк та бібліотекар М.Озарко. Гості презентували новинки сучасної літератури, поділилися враженнями від переглянутих буктрейлерів, запросили школярів відвідати міську бібліотеку.

Протягом тижня проводилась акція «Подаруй бібліотеці книгу», яка об’єднала небайдужихЗавдяки учасникам акції фонд шкільної бібліотеки поповнився на цікаві книги української та зарубіжної літератур.

Проведені заходи сприяли залученню учнів до невичерпних джерел знань, розвитку творчої та пізнавальної діяльності, вихованню освічених громадян нашої держави.

 

Переглядів: 665 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: