14:02
Тиждень дитячої та юнацької книги

З метою підвищення культурної компетентності української молоді та заохочення дітей до систематичного читання, популяризації творчої майстерності бібліотечних працівників у школі з 23.04 до 27.04. 2018 р. проведено Тиждень дитячої та юнацької книги «Покоління Z обирає книгу».

    У рамках тижня проведено різноманітні пізнавальні заходи. Під час вікторини «З якої це казки» учні 2-В класу проявили себе справжніми знавцями казок. Макар В.І., бібліотекар школи, підготувала цікаві питання, на які діти вміло давали відповіді.

У 5-Б класі відбулося свято «23 квітня – день книги», на якому діти поділилися мало відомими фактами про створення книги. Декламатори прочитали вірші про книгу, пригадали прислів’я та приказки. Завідувач бібліотеки Захарчук О.М. підготувала тематичний кросворд для дітей.

Уже традиційною стала інтерактивна гра «Найрозумніший читач». Проходила вона з учнями  3-Б класу. Віра Іванівна підготувала для дітей пізнавальні конкурси, які дають змогу сформувати і розвинути всю різноманітність інтелектуальної і творчої діяльності учнів.

Презентація для учнів 5-6 класів «Сім чудес України» містила багато нової інформації про найвідоміші сім чудес України. Розповідь Ольги Миколаївни супроводжувалася мультимедійною презентацією, що підсилювало рівень емоційного сприйняття матеріалу.

У 6-В класі проходила імпровізована презентація туристичної фірми «Франко-Тур», де ведучі розповіли про найвідоміші вулиці нашого міста, історію їхніх назв. Макар В.І. звернула увагу на значущість у світовій літературі визначних митців Т.Г.Шевченка, Лесі Українки, І.Я. Франка. Присутні почули поетичні рядки поетів, пісні у виконанні учнів 6-В класу.

    

 

 

 

 

 

 

 

Під час акції «Подаруй бібліотеці книгу» фонд шкільної бібліотеки поповнився на 33 книжки на суму 1450,00 грн.

Переглядів: 733 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: