11:08
Тиждень фізичної культури

З метою формування в учнівської молоді фізичного і морального здоров’я, удосконалення вмінь та навичок з фізичної культури в закладі був проведений тиждень олімпійського руху та фізичної культури з 07.09 до 14.09.2021року

Розман Л.Б. провела у 3-А класі відкритий урок «Спорт-це сила, що дає людині крила» за участю заслуженого майстра спорту України зі спортивної гімнастики Дарії Згоби. Під час заходу діти не лише дізналися про секрети успіху олімпійської фіналістки, а й взяли участь у естафетах, організованих гімнасткою. Учні активно долучались до розгадування кросвордів, висловлювали власні думки про користь спорту для організму людини. 

Мельниченко Х.А. та Палійчук Г.В. організували справжні олімпійські забави для учнів 2-А і 2-Г класів. Учителі вдало поєднали теоретичні і практичні форми роботи, провели з учнями ряд цікавих конкурсів-естафет з м’ячами, ракетками, кругами. Учасники відгадували тематичні загадки,  за допомогою жестів зображали свій улюблений вид спорту.

   Віртуальну екскурсію «Сходинками історії до спортивного Олімпу» з учнями 5-х класів здійснив Ніфантов В.В. Всі присутні дізналися про етапи створення Олімпійських ігор, традиції їх проведення, символіку. Учитель запропонував дітям уявити себе в ролі олімпійських чемпіонів, продемонструвати свої здібності.

   Інтерактивний урок для учнів 7-х класів провів Качор Я.О. під гаслом «Я обираю здоровий спосіб життя». Ліцеїсти демонстрували фізичні вправи для формування здорового тіла та здорового духу,  розробили власну карту бажань «П’ять кроків до спортивного успіху».

Переглядів: 306 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: