16:18
Тиждень фізико-математичних дисциплін

        З метою розвитку логічного, нестандартного мислення учнів, прагнення до вивчення математики та фізики у закладі з 18 по 21 травня 2021 року проведено тиждень фізико-математичних дисциплін.

         Протягом тижня учні 5-9 класів презентували у фойє ІІ поверху  малюнки, стінгазети на теми: «Цікава математика», «Ми пізнаємо фізику».

          Цікаві п’ятихвилинки «У світі математики», які проводили педагоги на уроках, мали на меті розвивати логічне мислення дітей, креативність, оригінальність, спонукали до пошуку цікавих задач.

          Учителі Сиротин Н.П., Демків Т.І., Тріфонова Т.П. повели з учнями 5-х класів інтерактивну гру «Математичний експрес». Учасники розв’язували різноманітні задачі, проявляли кмітливість, логічне та асоціативне мислення. Вдало реалізовано принципи доступності, послідовності, науковості, міжпредметні зв’язки з українською літературою, фізичною культурою. За активну й плідну працю, окрім позитивних емоцій, нового досвіду, діти отримали солодкі призи.

          Інтерактивну гру «Подорож у країну ребусів» організувала для учнів 8-В класу Нестерук М.М. Учні розгадували різноманітні ребуси: логічні, математичні, ребуси-імена. Справив враження на всіх присутніх ребус-вислів. Така форма роботи викликала у дітей зацікавлення, пробуджувала здорову конкуренцію та ініціативність, сприяла оптимізації знань.

Переглядів: 421 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: