16:53
Тиждень географії та природознавства

Зметою підвищення інтересу до географії та природознавства, досліджень навколишнього середовища, всебічного розвитку особистості, виховання  любові  до природи, почуття гідності за рідну країну в школі з 17 по 20 жовтня проведено  тиждень «Інформаційно-комунікаційні технології – засіб модернізації процесу викладання географії та природознавства в школі».

     Учні були учасниками гри-квесту «Я люблю Україну», конкурсу авторських світлин «Як тебе, мій краю, не любити!»

         Для пятикласників проведено майстер-клас «Як підготувати презентацію проекту». Учитель природознавства Москалець Н.С. мотивувала присутніх до створення майбутніх проектних робіт. Діти побачили кілька зразків готових презентацій, мали змогу поставити питання їхнім авторам, запропонували теми майбутніх проектів.

         Пізнавальними та змістовно наповненими були для учнів 7-Б класу урок географії на тему «Використання мультимедійних презентацій та їх значення при вивченні материка Африка», а для 9-А класу урок «Транснаціональні корпорації світу у засобах масової інформації». Робота з картами, пошукові завдання, інтерактивні технології, ІКТ сприяли ефективному засвоєнню навчального матеріалу.

Працювати в команді, розвивати задатки конкурентоспроможної особистості, поглибити знання з предмета – з такою метою учитель географіїВарнава О.Я. провела змагання юних картографів між командами учнів 6-х класів.

Навики практичного використання мережі Інтернет при підготовці до уроків географії учні 6-х класів удосконалювали на факультативному занятті «Пошук інформації про свій населений пункт із мережі Інтернет».

      Для всіх активних учасників тижня проведено підсумкове заняття, на якому нагороджено переможців конкурсу, гри-квесту цікавими призами.

 

 

Переглядів: 744 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: