13:33
Тиждень інформатики

У школі з 10.04 по 17.04.2018 р. проведено тиждень інформатики «Формування конкурентноспроможної особистості шляхом впровадження інноваційних навчально-виховних технологій на уроках інформатики». 
   Учителі даного предмета підготували для кожного класу інформаційні листівки «Цікаві факти з інформатики».
     Оригінальні роботи представили учні на конкурс стінгазет «У вирі інформаційних технологій».


 

Уперше для дітей проходила гра-квест «Інфоманія», яку провів учитель інформатики Берлін О.С.  Сформовані заздалегідь команди учнів 8, 9, 10 класів виконували ряд цікавих завдань, які реалізовували міжпредметні зв’язки з українською мовою та літературою, англійською мовою, математикою. На підсумковому етапі продемонстрували свої знання з інформатики. Окрім позитивних вражень, здобутих нових знань, учні отримали солодкі призи.

Для восьмикласників пізнавальним було інтелектуальне казино. Для команд учитель Слюсар О.В. підібрала різноманітні завдання на логічне та творче мислення, конструювання.

     Вікторина для команд п’ятикласників «Юні інформатики» була спрямована на розвиток уміння працювати в команді, нести відповідальність за прийняті рішення. Відгадування кросвордів, загадок з інформатики, різноманітні завдання удосконалювали  та закріплювали  вивчення основного програмового матеріалу.

Учні 5-6 класів разом з учителем Слюсар О.В. взяли участь у проекті «Girl Can» на базі освітнього простору «РобоклубуІФ».

      Загалом під час проведення предметного  тижня  були  результативно  використані інтерактивні види роботи, що спонукали до розвитку  пізнавальної активності учнів, підвищення інтересу до вивчення інформатики. 

style='font-size:14.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman","serif"; mso-ansi-language:UK'>у.

Переглядів: 664 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: