12:18
Тиждень інформатики

У школі з 16 по 19.10.2018р.  проведено  тиждень інформатики «Формування комп'ютерної грамотності та створення середовища для всебічного розвитку особистості на уроках інформатики, використання сучасних підходів до викладання».

Учителі даного предмета провели ряд цікавих заходів та уроків, на яких вдало поєднували ігрові та навчальні моменти, показували значущість і роль інформатики в сучасному світі.

Учениці 5-Б класу Компанець А., Івасишин А., Вінтоняк В. під керівництвом Ільчук Т.М. взяли участь в обласному проекті

 

Meet-and-Code «Scratch-вибух» та в другому турі вибороли перемогу.

 

 

 

Учні 9-х класів взяли участь у грі «Щасливий біт», яку підготувала вчитель Слюсар О.В. Школярі вправно працювали у двох командах, виконували завдання на знання пристроїв комп’ютера, службового програмного забезпечення, операційної системи.

 



 

П’ятикласники під час турніру «Веселі інформатики» активно виконували різноманітні завдання на логічне мислення, демонстрували знання з комп’ютерної грамотності, роботи у певних програмах. Учитель Ільчук Т.М. спрямувала роботу учнів як на реалізацію теоретичних знань, так і практичних навичок.



 

Берлін О.С. провів з учнями 8-х класів інтелектуальну гру «Цікава інформатика». Кращі знавці даного предмета виконували завдання різного рівня складності. Переможцем стала учениця 8-А класу Романюк Олександра.



 

У 3-В класі відбувся урок-практикум з виготовлення лепбуків, які розмістили у фойє перед актовою залою.






 






 





 





 





 

Переглядів: 627 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: