13:50
Тиждень історії

З 23.04 до 02.05.2018 р. в школі проходив тиждень історії «Креативна освіта для розвитку інноваційної особистості».

        Доречною і вдалою до святкування Дня міста була виставка колажів «Я люблю моє місто Франкове» серед учнів 5 – 11 класів, де учасники показали всю красу рідного міста, його визначні пам’ятки, мальовничі куточки.  

Креативними були роботи дітей на виставці родинних гербів «Дружня родина – сильна країна».

          Бесіда-фантазія про ЗУНР «А все могло бути не так» з учнями 10 класу була інформаційно насиченою, діти висловлювали своє бачення розвитку історичних подій.

       З метою підготовки до міської олімпіади з історії міста Івано-Франківська, збагачення знаннями про рідний край  Сініцин С.Г. провів урок-бесіду «А чи знаєте Ви?».

       Для шестикласників учитель історії Майданська Л.І. підготувала історичний марафон «Найкращий знавець історії стародавнього світу». Команди трьох класів виконували різноманітні завдання: «знайди зайве», «упізнай Бога», «правда чи неправда».

       Історичну вікторину «Галицько-Волинське князівство – славна сторінка нашої історії» для учнів 7-х класів провів Сініцин С.Г. Діти відповідали на тестові питання,  визначали події за датами, упізнавали за цитатами історичні постаті.

Учні школи вкотре переконалися, що той, хто не знає національної історії, ніколи не зможе зрозуміти свого народу й діяти на його благо. Кожна освічена людина розуміє, що без минулого немає сучасного, без традиційного немає нового, без колишнього немає теперішнього.

 

Переглядів: 706 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: