12:49
Тиждень харчування

З 16 по 19 жовтня 2018 року у всіх закладах міста проходив Тиждень культури здорового харчування. Учні нашої школи взяли  участь у загальноміському флешмобі «Ми – за здорове харчування!», який відбувся біля фортечної галереї «Бастіон».

У школі тиждень розпочато з брейн-рингу «Ми – за здорове харчування» між учнями 7-х класів. Три команди, а саме: «Білки» (7-А), «Овочі та фрукти» (7-Б), «Злаки» (7-В), працювали над виконанням різноманітних завдань. Діти виготовляли і представляли ікебани, створювали кошики з корисними продуктами, відгадували загадки, відповідали на цікаві запитання вікторини, «варили» борщ (уявний), презентували антирекламу про шкідливість алкоголю, тютюнових та наркотичних речовин, харчових добавок та енергетиків. Пізнавальні конкурсні завдання удосконалювали знання учнів про складові компонен­ти їжі, про корисну їжу та її позитивний вплив на збереження і зміцнення здоров’я дорослих і ді­тей, про основи культури і традиції харчування, розвивали творче мислення, уяву, комунікабельність, уміння працювати в команді,  виховували прагнення берегти своє здоров’я як найдорожчий скарб, вести здоровий спосіб життя.




 




 

      Для першокласників медична сестра школи провела пізнавальні бесіди на тему «Правильне харчування – запорука нашого здоров’я». Діти уважно слухали про необхідні вітаміни та мінерали, про їхній вплив на ріст, розумову діяльність та красу, визначали у чому користь чи шкідливість продуктів, що вживають щодня.




 

Для старшокласників організовано зустріч з лікарем-гінекологом дитячого та підліткового віку СПМДП КНП «ЦПМКДД» Павлишин О.Т., яка у своєму виступі зупинилася на основних аспектах здорового, безпечного способу життя.




 

Учні нашої школи на високому рівні продемонстрували свої знання на загальноміському конкурсі «Ми – за здорове харчування», адже команда «Родзинка» (4-5 класи), у яку вони входили, посіла І місце, а команда «Вітамінка» (6-7 класи) – ІІІ місце.

 




 






 

Переглядів: 600 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: