11:44
Тиждень права

З 05 по 10 грудня 2016 р. у школі проводився Тиждень права.

Протягом даного тижня бібліотекар Макар В.І. підготувала виставку пізнавальних книг, періодичних видань «Закон. Права.», а для учнів 6-их класів проведено цікаві бібліотечні уроки на тему «Як виникло право».

        Учитель правознавства Сініцин С.Г. провів брейн-ринг «Я знаю свої права» для учнів 9-их класів та правову вікторину для десятикласників. Дані заходи в ігровій формі сприяли розвитку правової культури, учні мали нагоду продемонструвати свої знання  законів України, обговорювали конкурсні ситуативні завдання. Найкращими правознавцями виявилися Царев В. (10клас) та команда учнів 9-Б класу.

        У рамках тижня відбулася зустріч зі шкільним офіцером поліції «Відповідальність неповнолітніх за вчинення правопорушень».  Кульпа Таміла зупинилася на причинах вчинення правопорушень неповнолітніми та характеристиці і розмежуванні понять «хуліганство» та «дрібне хуліганство».

       Спеціалісти ЦСССДМ провели пізнавальнетренінгове заняття «Конвенція про права дитини», в ході якого були розкриті питання: до якого віку людина вважається дитиною, що таке права дитини, розкрито зміст основних прав дітей, що закріплені в Конвенції ООН про права дитини, та  які міжнародні організації захищають права дітей.

 
Переглядів: 707 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: