14:33
Урок мужності

В Україні 14 березня відзначається День українського добровольця. Адже саме в цей день 2014 року прямо з Майдану перші добровольці вирушили на тренувальну базу у Нових Петрівцях, що під Києвом. З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню уваги та турботи до учасників добровольчих формувань у школі проведено «Урок мужності».

Учитель Захисту Вітчизни Романишин Д.В. разом із представниками громадського формування «Національні дружини  в Івано-Франківській області» Миколою Гуртовським(голова громадського формування), Ігорем Панчишиним та іншими намагалися навчити  старшокласників практичним навичкам надання першої медичної допомоги пораненому, самодопомоги та взаємодопомоги безпосередньо в бойових умовах. Оскільки запрошені самі були учасниками АТО, то змогли чітко і вміло пояснити, як користуватися медичними засобами, які є у кожного воїна в бою, а також використовувати підручні засоби, щоб під час бойових дій боєць зміг зупинити кровотечу і зробити всі необхідні дії для збереження життя собі або пораненому другові.

     Такі уроки мужності мають велике патріотичне значення, тому що діти дізнаються про війну, наших захисників, їхній побут і методи боротьби з перших вуст. Головне - довести до свідомості кожного, що ми самі відповідаємо за долю нашої держави, що кожен українець повинен мати активну громадянську позицію щодо подій на сході України.

Переглядів: 607 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: