12:21
Всеукраїнський тиждень англійської мови.

Цікавим та пізнавальним був Всеукраїнський тиждень англійської мови у нашій школі. З 12 по 18 грудня школярі брали участь у загальношкільній вікторині «Кращий знавець культури та звичаїв Великої Британії та США». Учні 2-4 класів мали нагоду переглянути англомовні мультфільми. П’ятикласники стали учасниками конкурсу проектів «Моє хобі та зацікавлення».

У 2-Б (учитель Равська Т.С.) та 2-В (учитель Сернецька О.М.) пройшли відкриті уроки на теми: «Мої улюблені іграшки», «Частини тіла». Діти розвивали культуру спілкування, діалогічне мовлення, образне мислення, вправлялися у різних формах роботи на уроці, виконували англомовні пісні. Інтерактивні методи на уроках сприяли розвитку логічного, креативного мислення дітей.

Конкурс читців  англійською мовою серед учнів 7-9 класів зібрав поціновувачів поезії, школярі декламували твори улюблених авторів, коментували свій вибір. Конкурс завершився нагородженням переможців.

      Емоційно та змістовно пройшов брейн-ринг «Кращий знавець англійської мови», який підготувала Боровська І.С. Учні 7-х класів продемонстрували свої знання з предмета, виконуючи конкурсні завдання різного характеру. Логічним завершенням заходу стала англомовна колядка.

      Урок у 8-А класі на тему «Подорож розширює наш кругозір» (учитель Чижик Я.Я.) збагатив дітей знаннями про різні країни та міста, культурні пам’ятки.Усний журнал у 5-Б класі (учитель Гринів Н.Є.) ознайомив з цікавими сторінками мальовничих міст світу. 

 
 
 
Переглядів: 714 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: