12:43
Захід до Дня Героїв Небесної Сотні

Патріотизм – величний вияв нескінченної любові до рідного краю. Патріотизм, як і честь, виховує великих, сильних людей, які не рахуються із ціною свого життя і здатні пожертвувати ним заради рідної землі.

З метою розвитку почуття національної самосвідомості та громадянської активності до Дня Героїв Небесної Сотні, в школі проведено захід «Герої не вмирають».  Педагог-організатор Цибик Алла Михайлівна підібрала змістовні відеоматеріали, пізнавальну інформацію про події під час Революції Гідності. Учні декламували зворушливі поетичні твори, хвилювали глядачів  інсценівками, які підготували учасники шкільного театру «Дебют» під керівництвом Стекляннікової Т.С. Ансамбль «Барвограй» (керівник Котович І.В.) виконав музичні композиції, а танцювальний колектив «Максимал» разом із керівником Чепіжко О.О. представив сюжетний танець.

На свято були запрошені учасники бойових дій, які поділилися  спогадами про мужність  і патріотизм українських солдатів на сході України, наголосили на важливості патріотичного виховання молоді. Талановитий письменник нашого краю Микола Басараб зачитав авторські  поезії про любов до України, рідного краю, про мужність воїнів.

На завершення свята виступив директор школи Білоокий М.М., який зазначив, що українська нація існуватиме доти, доки хоча б один українець буде готовий покласти своє життя в ім′я процвітання і свободи своєї Батьківщини.


 


 

Переглядів: 694 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: