14:25
Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє

"Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє” — це офіційна тема Global Money Week у 2024 році. 
Тема «Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє» стала наскрізною темою цього тижня. Метою усіх заходів є підвищення фінансової грамотності та свідомості учнів ліцею цьогоріч. 
На уроках фінансової грамотності, позакласних заходах та екскурсіях учні отримали можливість глибше зрозуміти, наскільки важливою є фінансова грамотність у сучасному світі. 
Учні 9 класів відвідали відділення АТ “Піреусбанк” в Івано-Франківську та дізналися про важливість дотримання правил безпечних фінансових операцій під час користування інтернет-банкінгом й іншими онлайн-платформами. Окремо було розглянуто ризики, що можуть виникнути в результаті недбалості чи неправильного користування фінансовими інструментами в інтернеті. Окрім того, девятикласникам було надано інформацію про різні види платіжного шахрайства, що можуть виникнути при користуванні банківською карткою, а також про методи захисту персональних даних, включаючи безпечні паролі та інші засоби.
Пізнавально пройшла вікторина “Копійка - гривню береже” між учнями 8 класів. За результатами якої учні зрозуміли, що фінансова грамотність є ключовою компетенцією для успішного життя й отримали знання про те, як вирішувати фінансові питання, планувати бюджет, приймати обдумані фінансові рішення. Борович О.В., Тимоць М.В. та Івашків Т.С. пояснили учням, що фінансова культура відображається у їхній поведінці та ставленні до грошей. 
Отже, тиждень грошей в ліцеї № 19 Івано-Франківської міської ради є важливим кроком у підготовці учнів до майбутньої фінансової незалежності та успіху. А ще він допоміг їм зрозуміти важливість фінансової грамотності, безпеки фінансових операцій та розвитку фінансової культури, що є основою для створення стійкого фінансового майбутнього.
Університет Короля Данила 

Переглядів: 44 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: