10:01
Зустріч з Ольгою Андріяшко

          Сьогодні на запрошення заступника директора Йосипчук Т.М.  до наших учнів завітала Ольга Андріяшко, журналістка, засновниця і редакторка молодіжної газети «Я – лідер», тренер-спікер кількох грантових програм Посольства США, а саме: «Школа журналістики», «Навчання соціальним медіа», «Школа нової журналістики» в Івано-Франківську.  Ольга Михайлівна стажувалася у рамках міжнародної освітньої програми «Партнери в освіті» у школах США, автор програми «Школа журналістики та літературної майстерності».

         На даний час є успішним керівником мовно-літературної студії "Натхнення" для жінок, які мають бажання і роблять перші спроби писати прозу і поезію. Очолює гурток журналістики Міського центру дитячої та юнацької творчості.

       Саме тому така творча неординарна особистість, з великим багажем знань, чималими досягненнями та перемогами змогла поділитися з нашими  учнями своїми напрацюваннями, думками, поглядами. Проведений майстер-клас «Як креативно мислити» довів дітям, що кожен здатен творити. Цікаві завдання («Я – подарунок», «Перевтілення», «Асоціації»), коротка медитація, знайомство з метафоричними картами і роботами членів гуртка журналістики – все це захоплювало, окрилювало присутніх. Щиро дякуємо Ользі Михайлівні за приємну і пізнавальну зустріч!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 



 

Переглядів: 746 | Додав: oleg_berlin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Name *:
Email:
Subscription:1
Code *: